Recenze na vestavěné skříně STAKO

Jelikož je naším cílem neustálé zkvalitňování služeb, rozhodli jsme se dát vám – našim zákazníkům - prostor pro Vaše vyjádření se spokojeností, popř. nespokojeností s našimi službami. Vaše pochvala nás bude těšit, ale i kritika je pro nás přínosem a správnou cestou pro zlepšování našich služeb.
Pokud jste byli s naší firmou spokojeni, budeme rádi za pochvalu a doporučení Vašim přátelům a známým.





Vaše reference

Prosíme zákazníky/návštěvníky našich webových stránek, aby nevkládali urážlivé a vulgární příspěvky ani odkazy na konkurenci, vyhrazujeme si právo tyto příspěvky obsahující neslušné výrazy, komerční odkazy nebo jinou reklamu smazat.

vestavěné skříně + botník Martina Krušinová | 25.10.2013

Dobrý den, v pondělí 22/10 u nás byli montéři 3 vestavěných skříní a botníku. Práce naprosto perfektní, rychlá, jsme naprosto spokojeni. Stejně tak předchozí konzultace v prodejně a zaměření proběhlo bez jakýchkoliv komplikací, všechny naše požadavky byly vyslyšeny a splněny. Firmu Stako bych rozhodně doporučovala :) M. Krušinová

Stako | 04.11.2013

Dobrý den paní Krušinová, rádi bychom Vám poděkovali za kladné hodnocení a doporučení,kterých si velmi vážíme a jsou nám tou největší odměnou :-) S přátelským pozdravem a přáním pěkného dne kolektiv Stako


Podekovani ing. Jana Alexander | 23.08.2013

Chtela bych podekovat za skvele odvedenou praci; panu Simkovi za skvely design (a mily usmev) a panum Veverkovi a Zatkovi za perfektne odvedenou praci. S pozdravem a pranim dalsich uspechu v podnikani, Ing. Jana Alexander Cs. armady 22 160 00 Praha 6

Stako | 02.09.2013

Dobrý den paní Alexander, Vaše poděkování jsme velmi rádi vyřídili jak panu Šimkovi, kterému je milý úsměv na rtech vlastní :-), tak hochům,kteří měli Vaši zakázku na starost. S pozdravem kolektiv Stako


Poděkování Markéta Dáňová | 06.08.2013

Dobrý den, minulý týden jsem si u firmy Stako objednala skříň. Do 3 dnů byla skříň a vše k tomu připravená. Montáž proběhla naprosto skvěle, skříně jsou úžasný. Jsem naprosto spokojená a hlavně překvapená, že nenastal nějaký problém, jako je tomu všude. Vřele mohu Všem doporučit. Jsou naprosto perfektní. Dáňová

Stako | 10.08.2013

Dobrý den paní Dáňová, tak i takovéto rychlovky my umíme :-) Jsme rádi, když od spokojených zákazníků slyšíme, jak vše proběhlo hladce a bez potíží - všichni z osobních zkušeností známe, jak nepříjemné je, když se něco nepovede. Děkujeme Vám a někdy příště na shledanou ve STAKU, kolektiv STAKO


POCHVALA L.Chvatlinova | 27.07.2013

Dobry den, take bych rada udelila pochvalu celemu kolektivu firmy Stako. Dostala jsem dobrou referenci a tak jsme se rozhodli vas oslovit. musim rici, ze pan Patak je profesional na svem miste. Perfektne zameril, ale take jeho dlouholete zkusenosti a cenne rady, jak skrin umistit a vyresit zbytkovy prostor nas velmi mile prekvapily. Dale monteri take odvedli svou praci velmi profesionalne, nikdy nebyl zadny problem. Proto jsme se rozhodli poslat kladnou referenci dale na nase zname, ktere vas take oslovili. Mame od Vas jiz 3skrine a urcite vyuzijeme vasi slevove nabidky, ktera trva do konce srpna a objedname dalsi skrin do detskeho pokoje. Tesime se na dalsi spolupraci a prejeme vam mnoho dobrych zakazniku. L.Chvatlinova

Stako | 01.08.2013

Dobrý den paní Chvatlinová, jsme rádi, že jste se pro nás rozhodla a že naši firmu jako spokojený zákazník doporučujete dále. Děkujeme Vám! Je to ta nejlepší reklama. Samozřejmě se těšíme při další společné realizaci nashledanou, STAKO


Veliká pochvala Markéta Přibylová | 20.05.2013

Krásný den, v pátek mi vaši pracovníci namontovali vestavěnou skříň a musím pochválit jak oba pracovníky tak i milý a profesionální přístup prodejce. Po montáži skříně pracovníci vše po sobě uklidili i vyluxovali celý prostor, který používali-pokoj , chodbu i předsíň přes kterou chodili. Jsem velice spokojená s montáží i se službami a jednáním vaší firmy, určitě doporučím dál.Děkuji a přeji vám spousty spokojených zákazníků.

Stako | 31.05.2013

Krásný dobrý den paní Přibylová, Vámi udělená pochvala je nám tou největší odměnou a motivací :-) Děkujeme též za milé přání. kolektiv Stako


Pochvala Manželé Kabešovi | 06.05.2013

Dobrý den, chceme touto cestou poděkovat všem od firmy STAKO. Za odborné zaměření panu Šimkovi a montážníkům panu Zaťkovi a panu Veverkovi. Pánové byli velice rychlí, pracovití a slušní. Odvedli perfektní práci. Firmu Stako můžeme jen doporučit!!! Ještě jednou děkujeme! manželé Kabešovi

Stako | 12.05.2013

Dobrý den, všem výše jmenovaným váš vzkaz moc rádi vyřídíme. Děkujeme na oplátku také my vám, že jste si našli čas přispět pochvalným slovem do našich referencí. Mějte se moc hezky, kolektiv STAKO


Názor - služby Stako Kateřina Francová | 19.04.2013

Dobry den, nedá mi nenapsat sve zkušenosti z tohoto týdne - protože jsem se s takovým servisem dlouho nesetkala. Oceňuji profesionalitu již při spolupráci na návrhu skříně , rychlost dodání i montáže. Montážníci vše předali v bezvadném stavu a při odchodu po sobě vše uklidili !!! Těší mě, že česká firma má tak vysoké standardy kvality a držím palce do budoucna. K. Francová

Stako | 23.04.2013

Dobrý den paní Francová, děkujeme za Vaše hodnocení. Právě Váš příspěvek nás opět utvrdil v tom, jak důležité jsou detaily. Ač je to někdy těžké, neustále se snažíme pracovat na našich standardech jako odvádět kvalitní práci, mít profesionály na všech pozicích a dodržovat termíny i přes neustálé problémy s dodavateli, ale také nabízet jako standard i ty "drobnosti", které vnímavý zákazník ocení - zavolat, opozdíme-li se byť jen o pár minut - vyjít každému vstříc, je-li to jen trochu v našich silách - uklidit po sobě, protože hromady pilin v bytě našeho zákazníka nemají co dělat. I u nás je stále co zlepšovat, ale tak to má být a nás vždy velice potěší, když se nám ozve spokojený zákazník. Děkujeme a někdy příště se těšíme na shledanou, kolektiv STAKO


velká spokojenost Miloš Zeman | 07.04.2013

Musíme říci, že od prvního kontaktu s touto firmou až po dokončení montáže jsme byli velice mile překvapeni profesionálním přístupem všech zaměstnanců. Na vzorkové prodejně byly všechny naše všetečné dotazy trpělivě odpovídány. Zaměření proběhlo naprosto profesionálním způsobem doprovázené spoustou praktických rad. A vlastní montáž, která díky naším křivým zdem ve staré zástavbě byla dosti náročná, proběhla k úplné spokojenosti. Všem zájemcům můžeme jenom doporučit. Zemanovi

Stako | 23.04.2013

Dobrý den, děkujeme za Vaše příjemná slova. Velmi si Vámi udělené pochvaly vážíme. S pozdravem kolektiv Stako


Serióznost Anna Přibylová | 28.02.2013

Vaše webové stránky mne nezklamaly.Díky nim jsem se odhodlala oslovit Vás.Vzorová kalkulace mně velmi pomohla při rozhodování. Vzdálenost 90 km od Prahy nebyla překážkou. Od prvního jednání s p. Patákem v pobočce , jeho vstřícným přístupem a užitečnými radami v bytě, až po samotnou realizaci nebyl nejmenší problém .Kladně hodnotím i přesné dodržování dohodnutých časů. Jsem velmi ráda, že jsem se rozhodla pro Vaši firmu a přeji hodně dalších spokojených zákazníků. A. Přibylová

Stako | 03.03.2013

Dobrý den paní Přibylová, moc děkujeme za všechnu Vaší chválu, od našich webových stránek, přes pochvalu personálu i Vaší spokojenost s velmi důležitými detaily jako dodržování termínů a časů. Na přesnost a spolehlivost v detailech si potrpíme :-) Ještě jednou děkujeme a zdravíme, kolektiv STAKO


pochvala monika valkova | 08.02.2013

Dobrý den, rozhodla jsem se , že vám musím mnohokrát poděkovat za realizaci mé vestavěné skříně. Počínaje dohodnutým termínem (okamžité termíny),následně zaměřením - pán nejenže přijel jen o chvilku později, ale hned se tel omlouval - nádhera. I montáž byla úplně bezproblémová - pánové vzorní, skromní a čistotní. Mnohokrát děkuji za vynikající provedení objednané zakázky - všude vás doporučuji. Jen tak dál. Přeji krásný den. válková

Stako | 13.02.2013

Dobrý den paní Válková. Jsme rádi, že jste byla s realizací vestavěné skříně od naší firmy spokojena a moc Vám děkujeme za Vaše pochvalná slova. Budete-li cokoliv potřebovat - záruční či pozáruční servis popř. budete-li mít nějaké jiné přání, jsme Vám k službám.


1 - 10   |   11 - 20   |   21 - 30   |   31 - 40   |   41 - 50   |   51 - 60

Kontakty

Praha 5

Plzeňská 255/163, Praha 5 - Košíře
Tel/fax: 257 212 414
Mobil: 730 519 933
E-mail: stakokosire@stako.cz

 

více »

Praha 7

Argentinská 6, Praha 7 - Holešovice
Tel: 220 876 807
E-mail: stakoholesovice@stako.cz

více »

Centrála a výroba

Panenské Břežany 222, 270 90 Praha východ 
Tel: (+420) 235 510 113
E-mail: stako@stako.cz

více »

Dárkový šek

Hledáte vhodný dárek pro Vaše děti, rodiče nebo svatební dar pro novomanžele?

Udělejte radost svým blízkým dárkem, který opravdu využijí. Dopřejte jim kvalitní nábytek na míru. Vystavíme vám dárkový šek s vámi určenou částkou.

více »

Reference

kvalita a duvera

10.07.2017

Po 12 letech se znova obracim na tuto firmu. Proc? Protoze i po 12ti letech jsou vestavene skrine…

více »

skvělá firma a lidé

07.06.2017

Musím touto cestou poděkovat společnosti Stako za skvěle odvedenou práci.Zvláště pak panu Patákovi,…

více »