Recenze na vestavěné skříně STAKO

Jelikož je naším cílem neustálé zkvalitňování služeb, rozhodli jsme se dát vám – našim zákazníkům - prostor pro Vaše vyjádření se spokojeností, popř. nespokojeností s našimi službami. Vaše pochvala nás bude těšit, ale i kritika je pro nás přínosem a správnou cestou pro zlepšování našich služeb.
Pokud jste byli s naší firmou spokojeni, budeme rádi za pochvalu a doporučení Vašim přátelům a známým.





Vaše reference

Prosíme zákazníky/návštěvníky našich webových stránek, aby nevkládali urážlivé a vulgární příspěvky ani odkazy na konkurenci, vyhrazujeme si právo tyto příspěvky obsahující neslušné výrazy, komerční odkazy nebo jinou reklamu smazat.

kvalitní služby Tomáš Maděra | 04.12.2012

Dobrý den, rád bych touto formou vyjádřil spokojenost se službami Vaší firmy. Objednal jsem si u Vás vestavěnou skříň a další skříňku do předsíně. Musím říci, že mě velmi mile překvapila profesionalita pana Šimka, který na místě se mnou vytvořil úplně nový návrh (a to za stížených podmínek), se kterým mi svými radami velmi pomohl. Navíc ještě přímo na místě mi poradil s návrhem druhé skříňky, jejíž návrh také na místě zpracoval. O to více jsem byl zvědavý, zda stejný přístup bude i v případě montáže, která proběhla za 14 dní od návrhu. Musím říci i zde jsem byl velmi spokojen. Rozhodně tak Vaši firmu budou moci doporučit dalším případným zákazníkům.

Stako | 21.12.2012

Dobrý den pane Maděro, děkujeme Vám za milá slova a pochválení našich pracovníků, jsme opravdu moc rádi, že jste byl spokojený. Velice si vážíme toho, že i v prosincovém předvánočním shonu jste si našel čas a věnoval ho tomuto - pro nás velice příjemnému - hodnocení. Ještě jednou velké díky, přejeme hezké Vánoce a v novém roce nebo v některém dalším se s Vámi těšíme opět na shledanou. kolektiv STAKO


Spokojenost Jaromír Drahoňovský | 12.10.2012

Dobrý den. V posledních pár měsících jste náš byt vybavili jak vestavěnými skříněmi, tak i předsíňovým věšákem, nočními stolky a knihovnou podle mého návrhu. Poděkovat bych chtěl především panu Patákovi, jehož cenné rady byly pro realizaci projektů velmi prospěšné. S Vaší firmou jsme opravdu spokojeni, doporučuji všem, kdo mají zájem o kvalitní vybavení bytu./P.S. Snad jen malou drobnost - doporučil bych "montážníkům" věnovat větší pozornost usazování poliček, z 36 kolíčků v knihovně jich bylo 12 usazeno křivě. Trochu to kazí(lo)estetický vzhled.

Stako | 01.11.2012

Dobrý den pane Drahoňovský. Děkujeme za Vaši pochvalu i doporučení naší firmy ostatním, jsme rádi, že se Vám skříně ve výsledku líbí. Děkujeme Vám i za Vaší poznámku o křivých kolíčcích, protože chvála se samozřejmě hezky poslouchá a dobře čte, ale díky těmto ohlasům zase víme, kde je třeba přidat a co máme zlepšit. Již jsme montážníkům vyčinili :-) a to nejen těm, kteří u Vás skříně montovali, ale vzali jsme to pěkně od podlahy a přesnost a preciznost připomenuli všem kolegům ve výrobě. Ještě jednou Vám děkujeme a někdy příště se těšíme na shledanou. Vedení STAKO


Poděkování Vlasáková + Pavelkovi | 11.08.2012

Chtěli bychom poděkovat za perfektní a profesionální jednání při realizaci našich zakázek, bezvadnou řemeslnou práci a prima spolupráci při řešení konečné podoby nábytku s panem Šimkem při jeho zaměřování. Pokud budeme ještě někdy další nábytek potřebovat, určitě se na Vás obrátíme. S Vaší firmou jsme byli moc spokojeni, všem dosud váhajícím doporučujeme.

Stako | 12.08.2012

Dobrý den paní Vlasáková a Pavelkovi. Jsme moc rádi, že se Vám skříně líbí a to jak po stránce návrhů pana Šimka, tak i po stránce řemeslného zpracování. Jak jsme již mnohokrát řekli a napsali, dobré reference jsou ta nejlepší reklama a za 12 let působení naší firmy to máme nespočetněkrát ověřené, takže i my vám moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení ostatním :-). Těšíme se někdy v budoucnu zase nashledanou, majitelé ST. a KO.


Poděkování Jana Kasimourová | 03.08.2012

Dobrý den, chtěla bych vám poděkovat za profesionální přístup a výborně provedenou práci. Také mě velmi mile překvapila rychlost dodání a rychlá montáž skříní. Byla radost s vámi spolupracovat. Všem budu doporučovat STAKO:)Kasimourová

Stako | 12.08.2012

Dobrý den paní Kasimourová, Vaše pochvala nás velice potěšila. Jsme rádi, když jsou naši zákazníci spokojeni a Vám děkujeme, že jste si našla čas na vložení Vašeho milého hodnocení. Spokojenost našich zákazníků považujeme za jedno z měřítek úspěšnosti našeho podnikání, proto ještě jednou díky. majitelé firmy ST. a KO.


Poděkování Hana Topinková | 18.04.2012

Děkuji za profesionální jednání při mých zakázkách, zejména panu Strandovi - majiteli a panu Šimkovi při zaměřovování skříní. S touto firmou jsem velmi spokojena, doporučuji! HT


skříň jana urbanová | 11.02.2012

Dobrý den, dnes nám byla namontována firmou Stako vestavěná skříň +předsíňová stěna,nebyla jsem přítomna montáže přišla jsem až k hotovému. Jsem nadšená a velmi spokojená,vše klaplo od samotného návrhu,zaměření až po montáž.Vaší firmu budu určitě doporučovat.Přeji spousty spokojených zákazníků.Jana Urbanová


skříň Michaela Virtová | 21.09.2011

Dobrý den, dnes nám byla od firmy Stako dodána a namontovaná vestavěná skříň do chodby. Ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala jak za návrh skříně tak za ochotu montážníků p. Mrkvičkovi a p. Zajíčkovi, kteří byli a velice ochotní a milý. Vše proběhlo rychle a bez prodlev. Děkuji Virtová

Stako | 22.09.2011

Dobrý den paní Virtová, Také my Vám děkujeme - že jste si z široké nabídky konkurence vybrala pro realizaci vestavěné skříně naši firmu, za Vaše poděkování a pochvalu a v neposlední řadě také za to, že jste si našla čas a uveřejnila Vaše kladné hodnocení naší práce na tomto Fóru. Budete-li cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Kolektiv STAKO


Skříň do ložnice Pevná | 21.09.2011

Dobrý den,chtěla bych touto formou pochválit spolupráci s firmou Stako. Nabídku vestavěných sříní jsme si našli přes inzerát v časopise a na základě toho navštívili internetové stránky, které nás oslovili. Už od prvního kontaktu s firmou nebyl v ničem žádný problém. Zaměřovací technik pan Šimek byl velmi vstřícný a ochotný, vysvětlil nám všechny detaily a přidal několik dobře míněných rad. Také montážní technici pan Hron a pan Salač byli profesionálové na svém místě, rychlí, precizní, nic nezničili, uklidili po sobě. S výsledkem jsme moc spokojeni. Vaši firmu bychom rozhodně doporučili svým známým a v případě potřeby bychom se na vás znovu rádi obrátili.

Stako | 22.09.2011

Dobrý den paní Pevná, jsme moc rádi, že se Vám nová skříň v ložnici líbí a že celá spolupráce proběhla podle Vašich (i našich :-)) představ. Pochvaly slyšíme i čteme moc rádi a tak Vám za ni děkujeme. Těšíme se někdy v budoucnu nashledanou, kolektiv STAKO


Loznice od fa. Stako Hegner & Klobouckova | 11.09.2011

Od firmy Stako jsme si nechali nejprve navrhnout a smontovat vestavenou skrin do loznice. Po sve velmi pozitivni zkusenosti jsme se rozhodli nechat si udelat celou loznici - rohovou knihovnu, police, nastenou knihovnu, pocitacovy stul, hi-fi a nocni stolky. S vysledkem jsme - opet - nanejvys spokojeni. Profesionalni pristup, inventivnost, kvalita zpracovani, rychlost dodani a take velmi vstricny pristup k nam jako zakaznikum nas velmi mile prekvapil. Od navrhu az po uklid po realizaci byl pristup firmy Stako profesionalni, napadity a flexibilni. Rozhodne muzeme jen doporucit (coz jiz delame) a nastane-li v budoucnu potreba, znovu se na Stako s duverou obratime.

Stako | 20.09.2011

Dobrý den p.Hegnere & sl.Kloboučková, děkujeme za vaše kladné a velmi milé hodnocení i že jste si našli chvíli a zveřejnili pochvalu na našem Fóru :-) Jsme rádi, že se vám skříň v ložnici i další nábytek líbí, rovněž pochvalu na náš personál slyšíme velmi rádi. Budete-li cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. kolektiv STAKO


3D navrh Rytir | 01.09.2011

Dnes jsem si udelal navrh na skrin, jak bych si to predstavoval ja, jeste se do toho vlozi manzelka, ale diky moc za takovy 3D navrhar, je to perfektni vec. Ted jen vyckat na cenu :) Diky s pozdravem Rytir

Stako | 02.09.2011

Dobrý den pane Rytíři, děkujeme za Vaši pochvalu. Doufáme, že i cena se Vám bude líbit :-) Snažili jsme se udělat 3D NÁVRHÁŘ co nejjednoduší s intuitivním ovládáním, které bez problémů zvládne většina zákazníků. Pokud budete mít po poradě s manželkou jakékoliv změny, dotazy či přání, neváhejte nás kontaktovat (osobně, telefonicky, mailem...), najdeme společně to nejvhodnější řešení. Děkujeme a těšíme se na naši případnou spolupráci, kolektiv STAKO


1 - 10   |   11 - 20   |   21 - 30   |   31 - 40   |   41 - 50   |   51 - 60

Kontakty

Praha 5

Plzeňská 255/163, Praha 5 - Košíře
Tel/fax: 257 212 414
Mobil: 730 519 933
E-mail: stakokosire@stako.cz

 

více »

Praha 7

Argentinská 6, Praha 7 - Holešovice
Tel: 220 876 807
E-mail: stakoholesovice@stako.cz

více »

Centrála a výroba

Panenské Břežany 222, 270 90 Praha východ 
Tel: (+420) 235 510 113
E-mail: stako@stako.cz

více »

Dárkový šek

Hledáte vhodný dárek pro Vaše děti, rodiče nebo svatební dar pro novomanžele?

Udělejte radost svým blízkým dárkem, který opravdu využijí. Dopřejte jim kvalitní nábytek na míru. Vystavíme vám dárkový šek s vámi určenou částkou.

více »

Reference

kvalita a duvera

10.07.2017

Po 12 letech se znova obracim na tuto firmu. Proc? Protoze i po 12ti letech jsou vestavene skrine…

více »

skvělá firma a lidé

07.06.2017

Musím touto cestou poděkovat společnosti Stako za skvěle odvedenou práci.Zvláště pak panu Patákovi,…

více »