Recenze na vestavěné skříně STAKO

Jelikož je naším cílem neustálé zkvalitňování služeb, rozhodli jsme se dát vám – našim zákazníkům - prostor pro Vaše vyjádření se spokojeností, popř. nespokojeností s našimi službami. Vaše pochvala nás bude těšit, ale i kritika je pro nás přínosem a správnou cestou pro zlepšování našich služeb.
Pokud jste byli s naší firmou spokojeni, budeme rádi za pochvalu a doporučení Vašim přátelům a známým.





Vaše reference

Prosíme zákazníky/návštěvníky našich webových stránek, aby nevkládali urážlivé a vulgární příspěvky ani odkazy na konkurenci, vyhrazujeme si právo tyto příspěvky obsahující neslušné výrazy, komerční odkazy nebo jinou reklamu smazat.

Názor - služby Stako Kateřina Francová | 19.04.2013

Dobry den, nedá mi nenapsat sve zkušenosti z tohoto týdne - protože jsem se s takovým servisem dlouho nesetkala. Oceňuji profesionalitu již při spolupráci na návrhu skříně , rychlost dodání i montáže. Montážníci vše předali v bezvadném stavu a při odchodu po sobě vše uklidili !!! Těší mě, že česká firma má tak vysoké standardy kvality a držím palce do budoucna. K. Francová

Stako | 23.04.2013

Dobrý den paní Francová, děkujeme za Vaše hodnocení. Právě Váš příspěvek nás opět utvrdil v tom, jak důležité jsou detaily. Ač je to někdy těžké, neustále se snažíme pracovat na našich standardech jako odvádět kvalitní práci, mít profesionály na všech pozicích a dodržovat termíny i přes neustálé problémy s dodavateli, ale také nabízet jako standard i ty "drobnosti", které vnímavý zákazník ocení - zavolat, opozdíme-li se byť jen o pár minut - vyjít každému vstříc, je-li to jen trochu v našich silách - uklidit po sobě, protože hromady pilin v bytě našeho zákazníka nemají co dělat. I u nás je stále co zlepšovat, ale tak to má být a nás vždy velice potěší, když se nám ozve spokojený zákazník. Děkujeme a někdy příště se těšíme na shledanou, kolektiv STAKO


velká spokojenost Miloš Zeman | 07.04.2013

Musíme říci, že od prvního kontaktu s touto firmou až po dokončení montáže jsme byli velice mile překvapeni profesionálním přístupem všech zaměstnanců. Na vzorkové prodejně byly všechny naše všetečné dotazy trpělivě odpovídány. Zaměření proběhlo naprosto profesionálním způsobem doprovázené spoustou praktických rad. A vlastní montáž, která díky naším křivým zdem ve staré zástavbě byla dosti náročná, proběhla k úplné spokojenosti. Všem zájemcům můžeme jenom doporučit. Zemanovi

Stako | 23.04.2013

Dobrý den, děkujeme za Vaše příjemná slova. Velmi si Vámi udělené pochvaly vážíme. S pozdravem kolektiv Stako


Serióznost Anna Přibylová | 28.02.2013

Vaše webové stránky mne nezklamaly.Díky nim jsem se odhodlala oslovit Vás.Vzorová kalkulace mně velmi pomohla při rozhodování. Vzdálenost 90 km od Prahy nebyla překážkou. Od prvního jednání s p. Patákem v pobočce , jeho vstřícným přístupem a užitečnými radami v bytě, až po samotnou realizaci nebyl nejmenší problém .Kladně hodnotím i přesné dodržování dohodnutých časů. Jsem velmi ráda, že jsem se rozhodla pro Vaši firmu a přeji hodně dalších spokojených zákazníků. A. Přibylová

Stako | 03.03.2013

Dobrý den paní Přibylová, moc děkujeme za všechnu Vaší chválu, od našich webových stránek, přes pochvalu personálu i Vaší spokojenost s velmi důležitými detaily jako dodržování termínů a časů. Na přesnost a spolehlivost v detailech si potrpíme :-) Ještě jednou děkujeme a zdravíme, kolektiv STAKO


pochvala monika valkova | 08.02.2013

Dobrý den, rozhodla jsem se , že vám musím mnohokrát poděkovat za realizaci mé vestavěné skříně. Počínaje dohodnutým termínem (okamžité termíny),následně zaměřením - pán nejenže přijel jen o chvilku později, ale hned se tel omlouval - nádhera. I montáž byla úplně bezproblémová - pánové vzorní, skromní a čistotní. Mnohokrát děkuji za vynikající provedení objednané zakázky - všude vás doporučuji. Jen tak dál. Přeji krásný den. válková

Stako | 13.02.2013

Dobrý den paní Válková. Jsme rádi, že jste byla s realizací vestavěné skříně od naší firmy spokojena a moc Vám děkujeme za Vaše pochvalná slova. Budete-li cokoliv potřebovat - záruční či pozáruční servis popř. budete-li mít nějaké jiné přání, jsme Vám k službám.


kvalitní služby Tomáš Maděra | 04.12.2012

Dobrý den, rád bych touto formou vyjádřil spokojenost se službami Vaší firmy. Objednal jsem si u Vás vestavěnou skříň a další skříňku do předsíně. Musím říci, že mě velmi mile překvapila profesionalita pana Šimka, který na místě se mnou vytvořil úplně nový návrh (a to za stížených podmínek), se kterým mi svými radami velmi pomohl. Navíc ještě přímo na místě mi poradil s návrhem druhé skříňky, jejíž návrh také na místě zpracoval. O to více jsem byl zvědavý, zda stejný přístup bude i v případě montáže, která proběhla za 14 dní od návrhu. Musím říci i zde jsem byl velmi spokojen. Rozhodně tak Vaši firmu budou moci doporučit dalším případným zákazníkům.

Stako | 21.12.2012

Dobrý den pane Maděro, děkujeme Vám za milá slova a pochválení našich pracovníků, jsme opravdu moc rádi, že jste byl spokojený. Velice si vážíme toho, že i v prosincovém předvánočním shonu jste si našel čas a věnoval ho tomuto - pro nás velice příjemnému - hodnocení. Ještě jednou velké díky, přejeme hezké Vánoce a v novém roce nebo v některém dalším se s Vámi těšíme opět na shledanou. kolektiv STAKO


Spokojenost Jaromír Drahoňovský | 12.10.2012

Dobrý den. V posledních pár měsících jste náš byt vybavili jak vestavěnými skříněmi, tak i předsíňovým věšákem, nočními stolky a knihovnou podle mého návrhu. Poděkovat bych chtěl především panu Patákovi, jehož cenné rady byly pro realizaci projektů velmi prospěšné. S Vaší firmou jsme opravdu spokojeni, doporučuji všem, kdo mají zájem o kvalitní vybavení bytu./P.S. Snad jen malou drobnost - doporučil bych "montážníkům" věnovat větší pozornost usazování poliček, z 36 kolíčků v knihovně jich bylo 12 usazeno křivě. Trochu to kazí(lo)estetický vzhled.

Stako | 01.11.2012

Dobrý den pane Drahoňovský. Děkujeme za Vaši pochvalu i doporučení naší firmy ostatním, jsme rádi, že se Vám skříně ve výsledku líbí. Děkujeme Vám i za Vaší poznámku o křivých kolíčcích, protože chvála se samozřejmě hezky poslouchá a dobře čte, ale díky těmto ohlasům zase víme, kde je třeba přidat a co máme zlepšit. Již jsme montážníkům vyčinili :-) a to nejen těm, kteří u Vás skříně montovali, ale vzali jsme to pěkně od podlahy a přesnost a preciznost připomenuli všem kolegům ve výrobě. Ještě jednou Vám děkujeme a někdy příště se těšíme na shledanou. Vedení STAKO


Poděkování Vlasáková + Pavelkovi | 11.08.2012

Chtěli bychom poděkovat za perfektní a profesionální jednání při realizaci našich zakázek, bezvadnou řemeslnou práci a prima spolupráci při řešení konečné podoby nábytku s panem Šimkem při jeho zaměřování. Pokud budeme ještě někdy další nábytek potřebovat, určitě se na Vás obrátíme. S Vaší firmou jsme byli moc spokojeni, všem dosud váhajícím doporučujeme.

Stako | 12.08.2012

Dobrý den paní Vlasáková a Pavelkovi. Jsme moc rádi, že se Vám skříně líbí a to jak po stránce návrhů pana Šimka, tak i po stránce řemeslného zpracování. Jak jsme již mnohokrát řekli a napsali, dobré reference jsou ta nejlepší reklama a za 12 let působení naší firmy to máme nespočetněkrát ověřené, takže i my vám moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení ostatním :-). Těšíme se někdy v budoucnu zase nashledanou, majitelé ST. a KO.


Poděkování Jana Kasimourová | 03.08.2012

Dobrý den, chtěla bych vám poděkovat za profesionální přístup a výborně provedenou práci. Také mě velmi mile překvapila rychlost dodání a rychlá montáž skříní. Byla radost s vámi spolupracovat. Všem budu doporučovat STAKO:)Kasimourová

Stako | 12.08.2012

Dobrý den paní Kasimourová, Vaše pochvala nás velice potěšila. Jsme rádi, když jsou naši zákazníci spokojeni a Vám děkujeme, že jste si našla čas na vložení Vašeho milého hodnocení. Spokojenost našich zákazníků považujeme za jedno z měřítek úspěšnosti našeho podnikání, proto ještě jednou díky. majitelé firmy ST. a KO.


Poděkování Hana Topinková | 18.04.2012

Děkuji za profesionální jednání při mých zakázkách, zejména panu Strandovi - majiteli a panu Šimkovi při zaměřovování skříní. S touto firmou jsem velmi spokojena, doporučuji! HT


skříň jana urbanová | 11.02.2012

Dobrý den, dnes nám byla namontována firmou Stako vestavěná skříň +předsíňová stěna,nebyla jsem přítomna montáže přišla jsem až k hotovému. Jsem nadšená a velmi spokojená,vše klaplo od samotného návrhu,zaměření až po montáž.Vaší firmu budu určitě doporučovat.Přeji spousty spokojených zákazníků.Jana Urbanová


1 - 10   |   11 - 20   |   21 - 30   |   31 - 40   |   41 - 50   |   51 - 60   |   61 - 70

Kontakty

Praha 5

Plzeňská 255/163, Praha 5 - Košíře
Tel/fax: 257 212 414
Mobil: 730 519 933
E-mail: stakokosire@stako.cz

 

více »

Praha 7

Argentinská 6, Praha 7 - Holešovice
Tel: 220 876 807
Mobil: 739 317 669
E-mail: stakoholesovice@stako.cz

více »

Centrála a výroba

Panenské Břežany 222, 270 90 Praha východ 
Tel: (+420) 235 510 113
E-mail: stako@stako.cz

více »

Dárkový šek

Hledáte vhodný dárek pro Vaše děti, rodiče nebo svatební dar pro novomanžele?

Udělejte radost svým blízkým dárkem, který opravdu využijí. Dopřejte jim kvalitní nábytek na míru. Vystavíme vám dárkový šek s vámi určenou částkou.

více »

Reference

Atypický prostor

17.03.2018

Dobrý den, po loňské realizaci celostěnné vestavěné skříně v ložnici jsme letos zkusili oslovit…

více »

spokojenost

24.02.2018

V roce 2016 jsem si nechala od uvedené firmy dvě skříně. Vše bylo k naprosté spokojenosti. Příští…

více »

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...