Recenze na vestavěné skříně STAKO

Jelikož je naším cílem neustálé zkvalitňování služeb, rozhodli jsme se dát vám – našim zákazníkům - prostor pro Vaše vyjádření se spokojeností, popř. nespokojeností s našimi službami. Vaše pochvala nás bude těšit, ale i kritika je pro nás přínosem a správnou cestou pro zlepšování našich služeb.
Pokud jste byli s naší firmou spokojeni, budeme rádi za pochvalu a doporučení Vašim přátelům a známým.





Vaše reference

Prosíme zákazníky/návštěvníky našich webových stránek, aby nevkládali urážlivé a vulgární příspěvky ani odkazy na konkurenci, vyhrazujeme si právo tyto příspěvky obsahující neslušné výrazy, komerční odkazy nebo jinou reklamu smazat.

Atypický prostor Radovan | 17.03.2018

Dobrý den, po loňské realizaci celostěnné vestavěné skříně v ložnici jsme letos zkusili oslovit Stako pro velmi atypický prostor pod dvojitě zkosenou střechou. Výsledek je velmi zdařilý. Opakovaně jsme se navíc setkali s profesionálním přístupem jak pana Šimka tak s perfektní prací techniků. Jsme velmi spokojeni. Šafránkovi


spokojenost Mária Vrchotová | 24.02.2018

V roce 2016 jsem si nechala od uvedené firmy dvě skříně. Vše bylo k naprosté spokojenosti. Příští týden si budu objednávat další skříň do zádveří. Doporučila jsem uvedenou firmu i kolegyni v práci.


Vestavěná skříň Lýdie | 07.10.2017

Naprostá spokojenost! - od první komunikace, dotažení návrhu k naprosté dokonalosti (pan Paták má detaily fakt zmáknuté - nechte si poradit), domluvení a dodržení termínu, až po samotnou montáž. Vstřícní a příjemní lidé. Mockrát děkuji a 100% doporučuji.


kvalita a duvera Zuzana | 10.07.2017

Po 12 letech se znova obracim na tuto firmu. Proc? Protoze i po 12ti letech jsou vestavene skrine od teto firmy zcela dokonale. Od objednani az po instalaci probehlo vse bez problemu, proto i nyni jsem si vzpomela na tuto firmu a s duverou se na ni obratila.


skvělá firma a lidé Martin Chvojka | 07.06.2017

Musím touto cestou poděkovat společnosti Stako za skvěle odvedenou práci.Zvláště pak panu Patákovi, který provedl sám v podstatě návrh 3 vestavěných atypických skříní včetne celostěnnové knihovny.Profesionál na svém místě, který umí poradit i sám navrhnout nejlepší řešení. Takhle si představuji co to je podnikání jako za První republiky. Když řeknu, že jsem nadšený tak to není ještě ono. Držím společnosti Stako palce.


Vestavena skrina Riha Marian | 14.02.2017

Rozhodol som sa napisat tuto recenziu az po pouzivani a vyskusani skrinky. Mozem potvrdit ze skrinka je spravena naprosto profesionalne a nemame ani jednu jedinu vec ktora sa da vytknut. Zacinajuc komunikaciou, az po zamereni az ku konecnej montazi, vsetko preniehalo podla dohody. Pri zamereni nam poskytli dolezite a zaujimave napady, na ktore sme pri navrhovani skrine ani nemysleli. Taktiez sme si dali vyrobit skrinku na toaletu. Absolutna parada :) dakujeme celemu timu.


Doporučuji Ingrid Holanová | 12.01.2017

Velké poděkování vaší firmě STAKO, zvláště p.Šimkovi - je to profesionál. Jsme spokojeni, máme od vás vestavěnou skříň a vestavěnou šatnu. Je to paráda; ) Děkujeme. Ať se vám daří ;) Holanová Ingrid.


doporučujeme JUDr. Adéla Pejskarová | 03.11.2016

Dobrý den, manželem jsme již opakovaně využili Vašich služeb a vždy jsme byli velmi spokojeni. Dokázali jste v našem atypickém mezonetovém podkrovním bytě vždy využít prostor do posledního milimetru, Vaši pracovníci byli vždy velmi vstřícní (ikdyž nosili materiál více než 100 schodů bez výtahu), práci odvedli kvalitně a při plánování návrhu nám nejen vyšli vstříc, ale dokázali i poradit a vyřešit rychle a ochotně veškeré naše "výmysly". Výsledek vždy splnil naše očekávání a cena nás mile překvapila. Vaše služby jsme doporučili několika známý a též byli velmi spokojeni. Po koupi nového bytu se na Vás opět s důvěrou obrátíme a budeme se těšit na další spolupráci. Pejskarovi


Profesionálové Jakub Janda | 15.09.2016

Ač recenze jinak nepíšu, tady musím pochválit. Od návrhu až po realizaci skvěle odvedená práce. Pánové a dámy, jste profesionálové v nejlepším slova smyslu.


5 let plné spokojenosti Jan Šefčík | 28.04.2016

Po více než pěti letech musím napsat tu nejlepší recenzi. Máme od Vás pět vestavěných skříní k naprosté spokojenosti. 1) Když jsme po pěti letech potřebovali vysunout dveře a vyčistit pojezdy, zavolal jsem na prodejnu v Argentiské ulici a Váš kolega se u nás zastavil a všechno nám ochotně ukázal. Pojezdy jezdí jako nové. 2) Když naše dcera přetížila vysunovací šuplík, tak jste nám ochotně zdarma vyměnili nepojízdnou "kolejničku". Chci všem budoucím zákazníkům doporučit rodinou firmu STAKO a poděkovat firmě STAKO za perfektní záruční servis (a to vice než po 5-ti letech) bezproblémové fukce vestavěných skříní. Děkujeme, Ing. Jan Šefčík

Stako | 15.05.2016

Vážený pane Ševčíku, rádi bychom Vám poděkovali za milá slova a zejména též za kladné doporučení. Spokojený zákazník je splněným snem každého dobrého nábytkáře. Děkujeme a přejeme krásné, slunečné dny :-) kolektiv Stako


1 - 10   |   11 - 20   |   21 - 30   |   31 - 40   |   41 - 50   |   51 - 60   |   61 - 70

Kontakty

Praha 5

Plzeňská 255/163, Praha 5 - Košíře
Tel/fax: 257 212 414
Mobil: 730 519 933
E-mail: stakokosire@stako.cz

 

více »

Praha 7

Argentinská 6, Praha 7 - Holešovice
Tel: 220 876 807
Mobil: 739 317 669
E-mail: stakoholesovice@stako.cz

více »

Centrála a výroba

Panenské Břežany 222, 270 90 Praha východ 
Tel: (+420) 235 510 113
E-mail: stako@stako.cz

více »

Dárkový šek

Hledáte vhodný dárek pro Vaše děti, rodiče nebo svatební dar pro novomanžele?

Udělejte radost svým blízkým dárkem, který opravdu využijí. Dopřejte jim kvalitní nábytek na míru. Vystavíme vám dárkový šek s vámi určenou částkou.

více »

Reference

Atypický prostor

17.03.2018

Dobrý den, po loňské realizaci celostěnné vestavěné skříně v ložnici jsme letos zkusili oslovit…

více »

spokojenost

24.02.2018

V roce 2016 jsem si nechala od uvedené firmy dvě skříně. Vše bylo k naprosté spokojenosti. Příští…

více »

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...