Recenze na vestavěné skříně STAKO

Jelikož je naším cílem neustálé zkvalitňování služeb, rozhodli jsme se dát vám – našim zákazníkům - prostor pro Vaše vyjádření se spokojeností, popř. nespokojeností s našimi službami. Vaše pochvala nás bude těšit, ale i kritika je pro nás přínosem a správnou cestou pro zlepšování našich služeb.
Pokud jste byli s naší firmou spokojeni, budeme rádi za pochvalu a doporučení Vašim přátelům a známým.





Vaše reference

Prosíme zákazníky/návštěvníky našich webových stránek, aby nevkládali urážlivé a vulgární příspěvky ani odkazy na konkurenci, vyhrazujeme si právo tyto příspěvky obsahující neslušné výrazy, komerční odkazy nebo jinou reklamu smazat.

Na 100% Boris353 | 07.03.2020

Stako je supr firma. Cela zakazka probiha tak jak si predstavujete. Od zamereni az po montaz, vzdy tak jak je domluveno. Vrele doporucuju. Mam jiz 2 skrine, kazda montovana v jinou dobu ale pristup stejny-vynikajici. Jeste si po sobe i uklidi. Priste se urcite zase obratim na stako.


Rozhodně doporučuji Klára Slámová | 03.09.2019

Velmi profesionalni, rychlé jednání při návrzích, zaměření i samotné montáži. Jsem nadmíru spokojená.


Doporučuji Barbora | 24.10.2018

Velká spokojenost s prací firmy Stako. Máme od nich vest. skříň v ložnici již 14 let. Takže, když jsme letos přemýšleli, jak vyřešit skříň v dětském pokoji, opět jsme se na ně obrátili. Velmi profesionalni, rychlé jednání při návrzích, zaměření i samotné montáži. Nakonec jsme dětem do pokoje od Staka objednali nejen skříň na miru, ale i pracovní stůl. Tuto firmu doporučuji všem svým známým.


Vestavěné skříně Petr Kubát | 18.06.2018

Dobrý den, s přítelkyni jsme dostali doporučení na vestavěné skříně od firmy STAKO. Po úspěšné realizaci musím vyjádřit maximální spokojenost s přístupem. S přítelkyní chceme ocenit návrhy alternativ od p. Jíry, který nám pomohl vyřešit atypický prostor v ložnici, zároveň chceme poděkovat technikovi p. Šimkovi a velké díky patří dvěma mladým realizačním technikům. Od začátku do konce to byla profesionální práce lidí, na kterých je vidět, že je jejich práce baví.


Atypický prostor Radovan | 17.03.2018

Dobrý den, po loňské realizaci celostěnné vestavěné skříně v ložnici jsme letos zkusili oslovit Stako pro velmi atypický prostor pod dvojitě zkosenou střechou. Výsledek je velmi zdařilý. Opakovaně jsme se navíc setkali s profesionálním přístupem jak pana Šimka tak s perfektní prací techniků. Jsme velmi spokojeni. Šafránkovi


spokojenost Mária Vrchotová | 24.02.2018

V roce 2016 jsem si nechala od uvedené firmy dvě skříně. Vše bylo k naprosté spokojenosti. Příští týden si budu objednávat další skříň do zádveří. Doporučila jsem uvedenou firmu i kolegyni v práci.


Vestavěná skříň Lýdie | 07.10.2017

Naprostá spokojenost! - od první komunikace, dotažení návrhu k naprosté dokonalosti (pan Paták má detaily fakt zmáknuté - nechte si poradit), domluvení a dodržení termínu, až po samotnou montáž. Vstřícní a příjemní lidé. Mockrát děkuji a 100% doporučuji.


kvalita a duvera Zuzana | 10.07.2017

Po 12 letech se znova obracim na tuto firmu. Proc? Protoze i po 12ti letech jsou vestavene skrine od teto firmy zcela dokonale. Od objednani az po instalaci probehlo vse bez problemu, proto i nyni jsem si vzpomela na tuto firmu a s duverou se na ni obratila.


skvělá firma a lidé Martin Chvojka | 07.06.2017

Musím touto cestou poděkovat společnosti Stako za skvěle odvedenou práci.Zvláště pak panu Patákovi, který provedl sám v podstatě návrh 3 vestavěných atypických skříní včetne celostěnnové knihovny.Profesionál na svém místě, který umí poradit i sám navrhnout nejlepší řešení. Takhle si představuji co to je podnikání jako za První republiky. Když řeknu, že jsem nadšený tak to není ještě ono. Držím společnosti Stako palce.


Vestavena skrina Riha Marian | 14.02.2017

Rozhodol som sa napisat tuto recenziu az po pouzivani a vyskusani skrinky. Mozem potvrdit ze skrinka je spravena naprosto profesionalne a nemame ani jednu jedinu vec ktora sa da vytknut. Zacinajuc komunikaciou, az po zamereni az ku konecnej montazi, vsetko preniehalo podla dohody. Pri zamereni nam poskytli dolezite a zaujimave napady, na ktore sme pri navrhovani skrine ani nemysleli. Taktiez sme si dali vyrobit skrinku na toaletu. Absolutna parada :) dakujeme celemu timu.


1 - 10   |   11 - 20   |   21 - 30   |   31 - 40   |   41 - 50   |   51 - 60   |   61 - 70   |   71 - 80

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...