Recenze na vestavěné skříně STAKO

Jelikož je naším cílem neustálé zkvalitňování služeb, rozhodli jsme se dát vám – našim zákazníkům - prostor pro Vaše vyjádření se spokojeností, popř. nespokojeností s našimi službami. Vaše pochvala nás bude těšit, ale i kritika je pro nás přínosem a správnou cestou pro zlepšování našich služeb.
Pokud jste byli s naší firmou spokojeni, budeme rádi za pochvalu a doporučení Vašim přátelům a známým.





Vaše reference

Prosíme zákazníky/návštěvníky našich webových stránek, aby nevkládali urážlivé a vulgární příspěvky ani odkazy na konkurenci, vyhrazujeme si právo tyto příspěvky obsahující neslušné výrazy, komerční odkazy nebo jinou reklamu smazat.

Poděkování Hana Topinková | 18.04.2012

Děkuji za profesionální jednání při mých zakázkách, zejména panu Strandovi - majiteli a panu Šimkovi při zaměřovování skříní. S touto firmou jsem velmi spokojena, doporučuji! HT


skříň jana urbanová | 11.02.2012

Dobrý den, dnes nám byla namontována firmou Stako vestavěná skříň +předsíňová stěna,nebyla jsem přítomna montáže přišla jsem až k hotovému. Jsem nadšená a velmi spokojená,vše klaplo od samotného návrhu,zaměření až po montáž.Vaší firmu budu určitě doporučovat.Přeji spousty spokojených zákazníků.Jana Urbanová


skříň Michaela Virtová | 21.09.2011

Dobrý den, dnes nám byla od firmy Stako dodána a namontovaná vestavěná skříň do chodby. Ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala jak za návrh skříně tak za ochotu montážníků p. Mrkvičkovi a p. Zajíčkovi, kteří byli a velice ochotní a milý. Vše proběhlo rychle a bez prodlev. Děkuji Virtová

Stako | 22.09.2011

Dobrý den paní Virtová, Také my Vám děkujeme - že jste si z široké nabídky konkurence vybrala pro realizaci vestavěné skříně naši firmu, za Vaše poděkování a pochvalu a v neposlední řadě také za to, že jste si našla čas a uveřejnila Vaše kladné hodnocení naší práce na tomto Fóru. Budete-li cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Kolektiv STAKO


Skříň do ložnice Pevná | 21.09.2011

Dobrý den,chtěla bych touto formou pochválit spolupráci s firmou Stako. Nabídku vestavěných sříní jsme si našli přes inzerát v časopise a na základě toho navštívili internetové stránky, které nás oslovili. Už od prvního kontaktu s firmou nebyl v ničem žádný problém. Zaměřovací technik pan Šimek byl velmi vstřícný a ochotný, vysvětlil nám všechny detaily a přidal několik dobře míněných rad. Také montážní technici pan Hron a pan Salač byli profesionálové na svém místě, rychlí, precizní, nic nezničili, uklidili po sobě. S výsledkem jsme moc spokojeni. Vaši firmu bychom rozhodně doporučili svým známým a v případě potřeby bychom se na vás znovu rádi obrátili.

Stako | 22.09.2011

Dobrý den paní Pevná, jsme moc rádi, že se Vám nová skříň v ložnici líbí a že celá spolupráce proběhla podle Vašich (i našich :-)) představ. Pochvaly slyšíme i čteme moc rádi a tak Vám za ni děkujeme. Těšíme se někdy v budoucnu nashledanou, kolektiv STAKO


Loznice od fa. Stako Hegner & Klobouckova | 11.09.2011

Od firmy Stako jsme si nechali nejprve navrhnout a smontovat vestavenou skrin do loznice. Po sve velmi pozitivni zkusenosti jsme se rozhodli nechat si udelat celou loznici - rohovou knihovnu, police, nastenou knihovnu, pocitacovy stul, hi-fi a nocni stolky. S vysledkem jsme - opet - nanejvys spokojeni. Profesionalni pristup, inventivnost, kvalita zpracovani, rychlost dodani a take velmi vstricny pristup k nam jako zakaznikum nas velmi mile prekvapil. Od navrhu az po uklid po realizaci byl pristup firmy Stako profesionalni, napadity a flexibilni. Rozhodne muzeme jen doporucit (coz jiz delame) a nastane-li v budoucnu potreba, znovu se na Stako s duverou obratime.

Stako | 20.09.2011

Dobrý den p.Hegnere & sl.Kloboučková, děkujeme za vaše kladné a velmi milé hodnocení i že jste si našli chvíli a zveřejnili pochvalu na našem Fóru :-) Jsme rádi, že se vám skříň v ložnici i další nábytek líbí, rovněž pochvalu na náš personál slyšíme velmi rádi. Budete-li cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. kolektiv STAKO


3D navrh Rytir | 01.09.2011

Dnes jsem si udelal navrh na skrin, jak bych si to predstavoval ja, jeste se do toho vlozi manzelka, ale diky moc za takovy 3D navrhar, je to perfektni vec. Ted jen vyckat na cenu :) Diky s pozdravem Rytir

Stako | 02.09.2011

Dobrý den pane Rytíři, děkujeme za Vaši pochvalu. Doufáme, že i cena se Vám bude líbit :-) Snažili jsme se udělat 3D NÁVRHÁŘ co nejjednoduší s intuitivním ovládáním, které bez problémů zvládne většina zákazníků. Pokud budete mít po poradě s manželkou jakékoliv změny, dotazy či přání, neváhejte nás kontaktovat (osobně, telefonicky, mailem...), najdeme společně to nejvhodnější řešení. Děkujeme a těšíme se na naši případnou spolupráci, kolektiv STAKO


pochvala Hana Beránková | 15.04.2011

Dobrý den, Vaši firmu jsme zvolili na doporučení. Pracovnice v kanceláří na Žižkově byla vstřícná, zaměřovací technik také, i když jsme měli velmi konkrétní představu, tak s námi dořešil detaily, které by nám pravděpodobně nevyhovovaly, ovšem montéři jsou ten hlavní důvod, proč jsem se odhodlala k tomuto kroku. Ochotní, rychlí,precizní, velmi opatrní na podlahy a zařízení bytu, po odchodu po nich zůstalo čisto. Jsem velmi spokojená a tímto ještě jednou zdravím a děkuji. Beránková

Stako | 15.04.2011

Dobrý den paní Beránková, moc děkujeme za Vaši pochvalu. Vždy nás potěší, když víme, že od nás naši zákazníci "odcházejí" spokojení a s dobrým pocitem, že zvolili správně. Přejeme pěkný den, kolektiv STAKO


pochvala Meyerová | 08.02.2011

Dobrý den, chtěla bych se vyjádřit ke službám, které mi poskytli zaměstnanci firmy STAKO. První setkání s Vaší firmou jsem měla pouze přes internet, kdy jsem sháněla reference na Vaši firmu. Osobní jednání jsem uskutečnila v loňském roce 2x, kdy mi slečna Severinová velice ochotně udělala předběžnou cenovou kalkulaci vestavěné skříně (pokaždé jinou) a seznámila mě s podmínkami realizace. Realizační technik, pan Šimek, se mnou vše velice podrobně rozebral, poradil, ukázal a načrtl. Musím vychválit jeho trpělivost, neboť po hodině domluv ohledně vzhledu skříně, barvy ad., kdy už měl návrh namalovaný, jsme vše předělali. Poslední vyjádření patří ke kvalitě montáže panů Andrleho a Mlynáře z pátku 29.1.2006 - k průběhu montáže a jednání montážníků se mohu vyjádřit pouze kladně. Vše proběhlo rychle, bez zbytečných prodlev a k naší spokojenosti. Děkuji, zdraví po všech stránkách spokojená zákaznice R.Meyerová

Stako | 25.02.2011

Dobrý den paní Meyerová, moc Vás zdravíme a děkujeme za Vaše kladné hodnocení našich služeb. Jsme rádi, když od nás naši zákazníci odcházejí spokojení a s pocitem, že vybrali správně. Těší nás, že mezi ně patříte a i my děkujeme, že jste si našla čas přispět svým osobním hodnocením a milým slovem do našeho fóra. Přejeme hodně úspěchů na všech frontách :-) mějte se krásně zdraví STAKO


Poděkování Mlčochová | 30.01.2011

Dobrý den, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali. Moc nás potěšil kladný přístup techniků k zákazníkovi, který se v současné době moc nevidí. Děkujeme zvláště panu Anderlemu, který se snažil splnit všechny naše požadavky.

Stako | 04.02.2011

Dobrý den paní Mlčochová, děkujeme za Vaši pochvalu, která nás velmi těší. Na osobním a vstřícném přístupu všech našich pracovníků si velmi zakládáme a je naším cílem, aby byli naši zákazníci spokojeni nejen s výsledkem, ale s celým průběhem zakázky - od prvního kontaktu s našimi pracovníky v předváděcích studiích až po poslední článek - naše montážníky. Jsme rádi, že to funguje, děkujeme :-) vedení STAKO


Bubliny na folii u skel Matelac Radek G. | 20.01.2011

Dobrý den, chci se zeptat zda bubliny pod folií u skel matelac a lacobel jsou běžné a pokud ne, jaký problém může vzniknout? Děkuji

Stako | 21.01.2011

Dobrý den. Skla Matelac a Lacobel jsou lakovaná jednopohledová skla, která se prodávají ve dvou typech provedení - ve variantě STANDARD (bez fólie) a variantě SAFE, kdy je sklo již z výroby ze zadní strany podlepeno bezpečnostní fólií. Tato bezpečnostní fólie někdy opravdu není ze zadní strany zcela bezchybná - drobné bublinky nebo překrývající se okraj fólie, nicméně je nalepena na neprůhledném laku v RAL odstínu a její případné nedokonalosti nejsou tedy z pohledové strany viditelné a nejsou považovány za vadu skla. Někteří dodavatelé vestavěných skříní nakupují tato skla ve verzi STANDARD = bez fólie a následně si nalepují fólii sami. Při ručním nanášení této fólie může být zadní strana o něco více nedokonalá než při strojovém nanášení fólie - víme to z vlastní zkušenosti, protože zrcadlové výplně jsou dodávány nepodlepené a sami je bezpečnostní fólií opatřujeme. Zvláštní pozornost si tato fólie zaslouží v případě, že je sklo tohoto typu použito na pantové dveře nebo jako výplň otočných dveří, kdy je při otevření dveří tato fólie viditelná. Snažíme se použít co nejhezčí sklo i ze zadní strany, vždy je ale třeba zákazníka upozornit, že sklo je jednopohledové a i když se budeme při výběru skla snažit, nelze drobné nedokonalosti této fólie vyloučit. Děkujeme za dotaz a doufáme, že odpověď je - i přes svou délku- srozumitelná. kolektiv STAKO


1 - 10   |   11 - 20   |   21 - 30   |   31 - 40   |   41 - 50   |   51 - 60   |   61 - 70

Kontakty

Praha 5

Plzeňská 255/163, Praha 5 - Košíře
Tel/fax: 257 212 414
Mobil: 730 519 933
E-mail: stakokosire@stako.cz

 

více »

Praha 7

Argentinská 6, Praha 7 - Holešovice
Tel: 220 876 807
Mobil: 739 317 669
E-mail: stakoholesovice@stako.cz

více »

Centrála a výroba

Panenské Břežany 222, 250 70 Praha východ 
Tel: (+420) 235 510 113
E-mail: stako@stako.cz

více »

Dárkový šek

Hledáte vhodný dárek pro Vaše děti, rodiče nebo svatební dar pro novomanžele?

Udělejte radost svým blízkým dárkem, který opravdu využijí. Dopřejte jim kvalitní nábytek na míru. Vystavíme vám dárkový šek s vámi určenou částkou.

více »

Reference

Rozhodně doporučuji

03.09.2019

Velmi profesionalni, rychlé jednání při návrzích, zaměření i samotné montáži. Jsem nadmíru…

více »

Doporučuji

24.10.2018

Velká spokojenost s prací firmy Stako. Máme od nich vest. skříň v ložnici již 14 let. Takže, když…

více »

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...