Recenze na vestavěné skříně STAKO

Jelikož je naším cílem neustálé zkvalitňování služeb, rozhodli jsme se dát vám – našim zákazníkům - prostor pro Vaše vyjádření se spokojeností, popř. nespokojeností s našimi službami. Vaše pochvala nás bude těšit, ale i kritika je pro nás přínosem a správnou cestou pro zlepšování našich služeb.
Pokud jste byli s naší firmou spokojeni, budeme rádi za pochvalu a doporučení Vašim přátelům a známým.





Vaše reference

Prosíme zákazníky/návštěvníky našich webových stránek, aby nevkládali urážlivé a vulgární příspěvky ani odkazy na konkurenci, vyhrazujeme si právo tyto příspěvky obsahující neslušné výrazy, komerční odkazy nebo jinou reklamu smazat.

pochvala Barbora | 13.08.2010

Dobrý den, nechala jsem si od Vás asi před půl rokem vyrobit vestavěnou skříň a špajz a jsem nadmíru spokojená, nejen dodací lhůtou, přístupem a pohodovými montéry, ale hlavně cenou. Díky moc.

Stako | 24.08.2010

Dobrý den, děkujeme Vám za pochvalu a pozitivní příspěvek do našeho fóra. Jsme rádi, že jste byla s naší firmou spokojená a budeme se těšit někdy v budoucnu na další případnou spolupráci. S pozdravem kolektiv STAKO


osvětlení Petr | 02.08.2010

Dobrý den, dělá Vaše firma teké osvětlení skříní? Myslím tím třeba nějaký systém, který při otevření dveří skříně sepne uvnitř instalované světlo? Děkuji za odpověď

Stako | 24.08.2010

Dobrý den, naše firma bohužel speciální osvětlení do skříní v nabídce nemá. Osvětlit celý prostor skříně je poněkud problematické, jelikož osvětlení umístěné v horní části osvítí pouze malou část, protože police pod sebou stíní. Tento typ osvětlení je tedy prakticky neúčinný. Dalším řešením je osvětlení zadní stěny, ale tento způsob je technicky a finančně velmi nákladný a navíc by byla potřebná daleko větší hloubka určená pro vestavěnou skříň. Navíc je diskutabilní, do jaké míry by toto osvětlení prosvítilo skříň přes naplněné police. Nejlepším řešením (jak ukázala praxe) je použití kvalitního stropního osvětlení umístěného dále od skříně, čímž se osvítí celá čelní plocha skříně. Toto je podle nás nejlepší řešení jak nejlépe osvítit celý interiér skříně. Nicméně pokud znáte nějaký konkrétní systém, který se Vám líbí a bude technicky řešitelný, jsme připraveni Vám toto osvětlení do skříně zabudovat.


vestvěné skříně - záloha Jarmila Míčová | 17.07.2010

Zaujala mě vaše nabídka vest.skříní.Ale pokud bych se rozhodla pro její realizaci,mám obavy,že požadujete50% zálohy¨.Toho já se obávám,protože jsem zálohu již jednou na nábytek dávala a nábytek nemám dodnes,jen štos papírů od soudu a k tomu musím platit exekutora,protože s dlužníka není schopen exekutor peníze dostat.To je to co mě zrazuje od takovýchto zakázek.Prostě jsem už moc opatrná.Je záloha opravdu nutná?Po mých informdacích prý NE.Děkuji Jarmilja M.

Stako | 20.07.2010

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Záloha ve výši 50% z ceny zakázky je u naší firmy standardní smluvní podmínkou (a vím, že u devadesátiprocentní většiny výrobců a prodejců taktéž). Vím, že to není informace, kterou jste chtěla slyšet, ale bohužel i my máme několik ne příliš dobrých zkušeností, ze kterých jsme se v minulosti poučili a složení 50% zálohy při podepsání smlouvy je u naší firmy podmínkou pro zahájení výroby objednaného nábytku na míru. Jistě chápete, že důvěra musí být z oboustranná. Zkuste se poptat po referencích z Vašeho okolí, na jejich základě je snadnější a bezpečnější rozhodnout se pro konkrétní firmu, které Vaše peníze svěříte, na našich www stránkách najdete v sekci Jak vybírat dodavatele vestavěné skříně několik dobrých a užitečných rad.


Bezpecnostni folie na zrcadlo Milan Říha | 30.06.2010

Dobry den, asi v roce 2007 jsme si od vasi firmy nechali namontovat 2 vestavene skrine se zrcadli. Nyni mame rocniho syna, ktery neustale leze po zemi. Mame obavu, aby nerozbil a neporanil se o zrcadlo. Existuje nejaka zpevnovaci folie, ktera by se nalepila zezadu na zrcadlo a chranila tak vice zrcadlo pred rozbitim?

Stako | 03.07.2010

Dobrý den, pokud máte skříně od nás, je již tato bezpečnostní fólie na zrcadle ze zadní strany nalepena (jedná se o černou fólii, která při rozbití zrcadla zabrání jeho vysypání a zranění, popř. škodám). Tuto fólii lepíme na všechny námi vyráběné zrcadlové dveře standardně, nemusíte se tedy bát.


Dětský pokoj Viktorie K. | 18.06.2010

Dobrý den, mám dotaz, zda by jste mi mohli vyrobit i přebalovací pult na míru a dětskou komodu ? Děkuji za odpověď.

Stako | 18.06.2010

Dobrý den, samozřejmě, že ano. Zařízení dětských pokojů na míru patří mezi časté požadavky našich zákazníků - od přebalovacích pultů až po psací stoly pro školáky. Doporučujeme Vám navštívit některé z našich předváděcích studií (viz Kontakty) a vzít s sebou rozměry plánovaného nábytku (výška, šířka, hloubka). Máte-li určitou představu popř. obrázek, jak by měla komoda a pult vypadat, vezměte jej také. Ve studiu Vám náš zkušený personál pomůže s návrhem, ukáže nabídku materiálů a zcela nezávazně a zdarma zpracuje cenovou nabídku.


Dotaz Jitka Č. | 12.05.2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou máte dodací lhůtu na vestavěnou skříň?

Stako | 12.05.2010

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Dodací lhůta je v současné době 10-15 pracovních dnů od zaměření. Vše záleží také na výběru materiálů - např. u bambusů nebo žaluziových výplní se dodací lhůta prodlužuje až na 20 pracovních dnů.


1 - 10   |   11 - 20   |   21 - 30   |   31 - 40   |   41 - 50   |   51 - 60   |   61 - 70   |   71 - 80

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...